Monday, August 11, 2008

I prefer the term "afro-american"

Da jeg skrudde på tven idag morges (ja, jeg regner det som morgen, i og med at jeg står opp rundt ett-to), så var reprisa av home&away ferdig, faaaen. Så kommer 7th heaven. Det er så...RÆVA. Så ufattelig ræva. ERE MULIG, tenker jeg når jeg ser på det. Og det verste er at jeg fortsetter å se. Jeg klarer faen ikke holde meg unna. Ler av de stygge tvillingene som alltid "sier ting likt" og "ååå, vi er så søte hehehehe". Og lucy som skal bli prest, aaaaaaakkurat som faren. Og simon som er så jævli badass fordi han hadde sex før ekteskapet. Og ruthie som plutselig begynte å sminke seg no jææævli og rette ut krøllene (WHY?) og leke voksen. Alle er så fucka i den serien. ÅH.
Sånn, det var min mening om daytime tv. ÆSJ. Men jeg se på det da.


Igår skulle jeg på do hos mats. Så går jeg inn på badet, så er faren der. Ikke på do eller noe, han bare ER der. Da ble jeg jævli flæv. Og etterpå, da det ble ledig, så skulle jeg prøve igjen, men så får jeg ikke på lyset. Og faren prøver å forklare da og jeg skjønner IKKE hva jeg skal gjøre. Herregud, dagens teknologi. Jeg måtte visst "vri" på bryteren. Hva skjedde med good old days der hvor man bare slå på en bryter? (Derav utrykket "slå på lyset")

Ja, og så tror jeg at jeg har begynt å strikke igjen. Ekke sikker. Vi får se. JA, og så har vi fått skinnkjole på jobben. OHMYGAD.

18 comments:

julie aida said...

DET VAR DET JEG HADDE TENKT TIL DA HIHIH :DDDDDD må nok bruke venstrearmen neste år )::::

jeg vil og begynne å strikke. oh

Espen said...

Du vrir for å dempe lyset vøtt!
Veldig praktisk om Mats har med date hjem og skal prøve å få fram god-stemninga... på dass.

Anonymous said...

Hallo! Arma! Dissa du seventheaven lizåm? I <3 it.. So da! Men eg treng en update på home and away fronten, melde du deg frivillig? Elle so tvinge eg deg.

Frå Hanne på landet.

Nugget said...

alle ser på 7th heaven. de fleste i skjul.

Anonymous said...

Men hva med uttrykket "å skru på lyset"? :0

Vutarie said...

haha jeg zapper alltid 7th heaven vekk. bortsett fra en gang jeg var tre uker på slalomleir i østerrike og jeg så på det hver dag. PÅ ØSTERRISK-TYSK! omgz.

Henriette said...

skinnkjole sier du. hahaha.
den må du vise meg.

Nina said...

7th heaven! HJERTER I FLENG! Uff..

Keen på skinnkjolen jeg!

Marianne ! said...

7th heaven er alle non-judging perceft good people. Bortsett fra simon da. Også jeg hater ruthie!!!

Astrid said...

WORD ang. 7th heaven. Jeg er så jæææævlig lei av premarital sex-snakk.

Sarah said...

ånei, husker jeg så på 7th heaven før, tragisk. Plutselig var Ruthie blitt stor, det var teit det..

Johanne said...

Haha, er hvertfall tragisk om noen skal på kino eller noe med en gutt, så følger alle etter for å se om de kysser eller noe (for det er jo hvertfall farlig).

julie aida said...

HÅRET HANS ER SÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅ..ORGASMISK

skal lage sånn på deg en dag.

Feil said...

Kjenner din frustrasjon. Innlegg om 7th heaven kommer fra meg om ikke lenge og.

STAY TUNED.

Jon said...

Jeg elsker deg, Latex-Arma. Kjøp skinnkjole da!!! Do it. Da sender jeg enda et kort i posten

Norah said...

Greta fortalte om skinnkjolen dere har fått inn, bare at hun så den her i Oslo da. Hun sier det er det nye, og da jeg sa at du syns det var stygt, da varra litt enig, denna nye bestissen din;)

Ingvild said...

er så enig om det du skrev om 7th !! Men likevell ser jeg på det en gang i blandt. Sitter å irriterer meg for hver minste detalj;p Huff !:)

Linn said...

På mitt bad må jeg hoppe opp og ned noen ganger for å få hoppet på lyset. Samme må jeg gjøre hvert 10. minutt om jeg ikke vil dusje i mørket.