Tuesday, March 10, 2009

400

Rett skal værra rett. Det med egget leste jeg i sånn random trivia som Daniel hadde funnet på nettet. Men jeg tror på alt, så lenge det gir meg et SVAR. Og Marie, som studerer sånn kjemi-matte-biologi-blablabla, sa at det stemte. Så da kom egget først. Vi bare sier det sånn, så slipper jeg å tenke mer på det.

HAHAHA, fant dette på google. HAHDSOADKSADLAS


JA, og rett skal værra rett igjen. Dette er mitt innlegg nummer firehundre. Gratulerer. Et rundt, men allikevel ubrukelig tall. Men det er skremmende kort tid siden jeg skrev et blogginnlegg om "NÅ HAR JEG SKREVET TREHUNDRE INNLEGG". Vel, rett skal værra rett - jeg hakke no liv.

Og JODAJODA, rett skal værra rett. BEIRUT kommer på Øya. Han skulle komme ifjor, men hadde visst """""""personlige problemer"""""""""""". HEIHEIHEIHEI, JEEEEEG fikk personlige problemer av at han ikke kom ifjor.
ÅÅ, kanke få sagt det nok..
ØYA HAR ET SUPERFANTASTISKMEGAFLOTT PROGRAM I ÅR.Og rett skal værra rett for hundreogfemtisyvende gang - jeg er stressa fordi Kilroy er HORETE. Eller det australske ambassaden er horete. De sender meg en mail med masse fancy ord og masse spørsmål som jeg skal svare på innen tjueåtte dager. Det har gått syv dager. Jeg er stressa.

Helluuuu, nå har jeg tydeligvis adhd-anfall. Hakke skrevet så mye på bloggen min siden nittenfirrogseksti.

14 comments:

Espen said...

Cyanide and happiness ruler! :D

Anink said...

Haha, den tegneserien. lol

maren said...

oi tusen takk du de skal jeg sjekke ut :D:D:D

Ingvild said...

Hadde du reist gjennom et byrå så hadde de ordnet alle papirene for deg. Eller, du får alt forenklet i kryss her - skjema. Knis

Gina said...

ADHD!!!! Har du ikke alltid adhd-anfall?

It's Aggy bitch! said...

haha artig bilder :P

Gina said...

Så fin header da!

Elisabeth said...

jeg liker det nye utseende på bloggen din!

Anonymous said...

næmmen, så fin bloggen din ble!

Marte said...

Jeg er litt fascinert av headeren din. Når er det egentlig på tide å mekke seg header? Også lurte jeg på det der med den last fm greia på siden!? Forresten er jeg glad for at du har skrevet 400 innlegg, for da slipper jeg å gjøre det jeg egentlig skal gjøre i dag.

Emely said...

jammen forklaaaar da! Om egget, mener jeg. Jeg tenker ikke på annet, får ikke sove lenger,....

eveline said...

jeg liker ditt nye "jeg"

neda said...

Arma.. Condon? Hahah :D

Pingleborg said...

Öyafestivalen har dødsdigg program i år!! BEIRUT I MITT HJARTA! (jeg fikk også problemer med hans fravær ifjor)