Saturday, March 29, 2008

Enten eller

Nå har jeg laget en poll her på sida igjen. Denne gangen handler den om rosiner. Folk har enten et hatforhold eller elskforhold til disse inntørkede sakene.
Det samme gjelder de røde kirsebærene i den hermetiske fruktblandingen. Liker du de?
Jeg er så spent.

19 comments:

*Ida* said...

Rosiner spises når de er godt inne i en bolle. Ikke når de er utapå og delvis forkulla eller ligger sammentrøkt i boksen sin. Æsj. Traumer.

Kirsebærene har jeg ingenting imot. Namnam :)

Anonymous said...

ÆSJÆSJÆSJ. Rosiner er det verste som finnes. Fotballtreneren min tvang hele laget til å hive i seg en sånn kjempeliten rosinboks 2 minutt før kampstart i en veldig viktig kamp. Skulle visst gi oss ekstra energi. Halvparten ble kvalm, 2 spillere spydde, og alle var dårlige når vi måtte kjøre den 3 timer lange turen hjem. BAD MEMORIES.

remy said...

Jeg har traumer fra jeg var liten.
Åpna en colaboks, og det var noe guffent oppi, som hadde samme konsistens som en rosin.
Etter det har jeg ikke rørt rosiner, heller ikke jordbærsylte med jordbær klumper i.
True story! :D

Espen said...

Jeg svarer alle andre alternativer enn "JAHAHA". Jeg har et hatforhold til rosiner. Passer ikke inn i boller, passer ikke inn i sjokolade. Derfor svarte jeg Melkesjokolade ftw

Anonymous said...

i would rather rip off my tissefant than eat buns with raisin. srsly

Bare Hanne said...

Hahaha, happy V day då eller... ;)

Rosiner er ok på grøt og i boller ;)

m said...

rosiner: aldri i bolle, dobbelæsj. spises i sjeldne tilfeller, da druer ikke er tilgjengelig.
rosa kirsebær i fruktcocktail er JO DET BESTE AV ALT!

Julie said...

Jeg hata rosiner før, men nå har jeg begynt å like det. Kantine-Rogers boller synes jeg faktisk er best med rosiner. Men mammas er best uten=)

Svisker derimot, brekker jeg meg av bare jeg lukter eller ser. æææsj

Christine Tallulah said...

rosiner er jajajaja.

KamillaK said...

nei til rosiner.

Ida said...

Rosiner er GODT! Men jeg ønsker død og fordervelse over de røde kirsebærene i den hermetiske fruktcoctailen.

Anonymous said...

Jatakk begge deler:) Eller...rosiner i kornblandinger er jeg ikke så fan av, men de må være der i boller. Røde kirsebær derimot, de er jo det beste. Visste egentlig ikke at de røde var kirsebær jeg....men gode er de

Lisa. said...

Mange er helt ville etter de røde kirsebærene. De er jo gode, men de andre fruktene i coctail-frukten er like god :)

the actor said...

De RØDE kirsebærene? Is there any other kind?

Anonymous said...

jeg like bare rosiner i yoghurt og nøtteblandinger.
varme rosiner, som i boller, er ekkelt. dritekkelt.

Ingunn said...

rosiner i boller er nam. men sjokolade har ingenting der å gjøre

Tonje said...

JEG ELSKER DE RØDE:O

Anonymous said...

nå skrev jeg en lang kommenatr, men den klarte jeg å slette. kort fortalt, jeg liker rosiner og hater all hermetisk frukt.

når det kommer til bolleland, jeg suger også hardt når det kommer til geo. kjør fra oslo til kvitfjell, du vil passere hamar og espa på veien.

Anonymous said...

Lenge leve rosinen i pølsa!