Friday, December 08, 2006

UtestengtIdag måtte det skje. Hver gang jeg låser opp døra tenker jeg på hvor utrolig lett det er å bli stående utenfor og ikke kunne klare å komme seg inn. Uten den ene nøkkelen... Idag hadde jeg ikke den nøkkelen. Jeg hadde vært i byen for å kjøpe ordbok og treffe Anita på jobben. Da jeg kom hjem så jeg at døra var låst. Jeg ringte på. Ingen åpnet. Det var forferdelig. Klokken tikket... det var bare to minutter igjen til Home&Away! Jeg ringer pappa og kjefter på han for at han ikke er hjemme og fordi han ikke hadde nevnt at han skulle være lenger på jobben. Da kunne jeg jo hatt med meg nøkkel! Han kan komme hjem om minimum en halvtime, sier han. ÅNEI! Home&away! Jeg ble sittende utenfor døren i den forferdelige halvtimen. Hva skjer med Kirsty og Kane?! Det var det eneste jeg tenkte på. Og så tenkte jeg litt på at det var pisskaldt. Jeg begynte serr nesten å grine. Da tenkte jeg på hvor avhengig jeg er av denne parallelle verden. Jeg lever i den. Men jeg skulle ønske jeg bodde på en strand..
Mamma fant juice i kjøleskapet nå. Den gikk ut på dato 25. oktober. HAHA! Det som er morsomt er at hun tilbød noen gjester som var hos oss på søndag akkurat den juicen. Det var bra de ikke sa ja. Jeg la inn ny musikk på mobilen idag. Det var deilig med noe nytt.
Jeg så fem episoder av Friends igår. FEM! Jeg la meg halv to! Men jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg kjøpte alle sesongene. De er livet mitt<3

3 comments:

Ragnhild said...

Jeg har kjent den følelsen. Det er ille. I dag så ikke jeg heller Home & Away. Jeg har gjort teorioppgaver og sett Casino Royale.På kino.

Eveline said...

Your blog is now linked up at my blog. Ehe.

Marie said...

Åh! Jeg hater når sånn skjer! SPESIELT! hvis jeg ikke har penger på kortet og grete IKKE har huska å legge ut sin nøkkel! Home and Away<3

En gang hos min kjære onkel Audun så var jeg og min familie på besøk! Onkel Audun tilbydde eller tilba eller hva det heter..oss solo og vi sa med stor glede ja takk! Høfflige som vi er;) Men hva får vi! Jo det han kommer med er to små 0,5 liters flasker med solo hvor det var et slags fruktlag i bunnen og en "Best før" som ikke var i nærheten av det året vi var i da:P DET er digg!